030 208 1 500

Vraagstuk

Hoe verhogen wij de zichtbaarheid en productkennis van De’Longhi Group merken onder klanten en personeel van elektronicawinkels in Nederland?

.Oplossing

Face The Public zorgt voor een hogere merkzichtbaarheid en productkennis door de uitvoering van Merchandising, productdemonstraties en koffieworkshops.

Onze getrainde De’Longhi Merchandisers bezoeken de elektronicawinkels van BCC, Coolblue, MediaMarkt en Blokker. Hier worden alle De’Longhi Group producten van Braun, Kenwood en De’Longhi gecontroleerd op schapzichtbaarheid, netheid, of voorraden compleet zijn en wordt productinformatie en uitleg aan winkelpersoneel gegeven. Merchandising laat het assortiment en het marktaandeel van de De’Longhi Group in de winkels groeien.

De merkzichtbaarheid en productkennis onder klanten vergroten wij door De’Longhi product- en thuisdemonstraties. In verschillende elektronicawinkels door heel Nederland wordt door onze productdemonstraties kennis overgedragen maar vooral ook interesse gewekt: wat zijn de mogelijkheden van de De’Longhi Group apparaten. Onze ambassadeurs vertellen je hier meer over! Onze De’Longhi koffieworkshops geven consumenten daarnaast de mogelijkheid een uitgebreide thuisdemonstratie van een nieuw aangeschafte product te ontvangen. Een extra service die de merk- en productbeleving vergroot.

.De Face The Public way

Wij onderscheiden ons door persoonlijke begeleiding, opleiding en aandacht. Kwaliteit staat bij ons voorop.

Onze getrainde De’Longhi ambassadeurs zorgen voor een mooie merkuitstraling en zijn de oren en ogen in de elektronicawinkels in Nederland. Door de klantgerichtheid en een breed pakket aan productkennis zorgen wij altijd voor geslaagde merchandising, product- en thuisdemonstraties. Zo zijn wij hét visitekaartje van de De’Longhi Group.

.Nog meer sfeerbeelden!

“Wij werken met mensen voor mensen”

.Merkactivatie
aanvragen?

Wij gaan graag aan de slag om jouw merk te activeren. En dit kan van idee, concept tot uitvoering. Als bureau helpen we jou op het gebied van fysieke merkactivatie-, promotie- en salesactiviteiten in de klantreis.