030 208 1 500

Vraagstuk

Hoe organiseren wij de uitvoering van 19 Shop-in-Shops binnen de MediaMarkt voor onze opdrachtgever VodafoneZiggo?

.Oplossing

Face The Public is de ogen en oren op de winkelvloer van alle 19 VodafoneZiggo Shop-in-Shops in de MediaMarkt. 

We managen de dagelijkse operatie, bemannen de Shops en zorgen ervoor dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen en uitdagen. Door de korte lijnen binnen ons gedreven team, maar ook met onze opdrachtgever, worden (ad hoc) uitdagingen snel opgelost. Met wekelijkse KPI-rapportages voorzien wij VodafoneZiggo daarnaast van de behaalde resultaten en bevindingen.

.De Face The Public way

Wij onderscheiden ons door persoonlijke begeleiding, opleiding en aandacht. Kwaliteit staat bij ons voorop.

Onze getrainde ambassadeurs zorgen ervoor dat klanten binnen de MediaMarkt de VodafoneZiggo Shop-in-Shop weten te vinden, dat de Shop de juiste uitstraling heeft en er een fijne samenwerking is met onze gastheer MediaMarkt. Door onze aanpak, waarbij medewerkers op de juiste manier getraind en begeleid worden, tillen we de verkoopresultaten naar een hoger niveau. Zo zijn wij hét visitekaartje van VodafoneZiggo. Kijk voor meer informatie op de website van Vodafone of Ziggo.

.Nog meer sfeerbeelden!

“Wij werken met mensen voor mensen”

.Merkactivatie
aanvragen?

Wij gaan graag aan de slag om jouw merk te activeren. En dit kan van idee, concept tot uitvoering. Als bureau helpen we jou op het gebied van fysieke merkactivatie-, promotie- en salesactiviteiten in de klantreis.