Filter je keuze

Binnenkort vind je hier alle leuke cases gerealiseerd door Face The Public.

VodafoneZiggo

Sinds 2016 is VodafoneZiggo onze opdrachtgever en één van de merken die wij dagelijks mogen vertegenwoordigen in Nederland. Maar liefst 19 Ziggo Shop-in-Shops in de MediaMarkt worden door Face The Public vertegenwoordigd en bemand. Daarnaast zijn we verantwoordelijk voor de planning, rapportage, training en alles wat er verder bij komt kijken om iedere dag weer een topteam neer te zetten.

Bekijk project

De’Longhi

Voor onze opdrachtgever De'Longhi realiseren wij retail merchandising, promotieactiviteiten zoals beursbezoeken en andere merkactivaties. Met ons team van getrainde koffiespecialisten verzorgen wij daarnaast al jarenlang voor De'Longhi de lekkerste koffieworkshops bij mensen thuis!

Bekijk project

Motorola

Wij vertegenwoordigen en bemannen voor onze opdrachtgever Motorola verschillende Motorolameubels door heel Nederland in de MediaMarkt. We zijn verantwoordelijk voor de planning, rapportage, training en alles wat er verder bij komt kijken om iedere dag weer een topteam neer te zetten.

Bekijk project

Aiways

Under construction - coming soon.

Bekijk project

Nederlandse Vereniging van Viskwekers (NeVeVi)

Under construction - coming soon.

Bekijk project

Happy Socks

under construction - coming soon.

Bekijk project

Nog meer cases zien?

Merkactivatie aanvragen?

Wij gaan graag aan de slag om jouw merk te activeren. En dit kan van idee, concept tot uitvoering. Als bureau helpen we jou op het gebied van digitale en fysieke merkactivatie-, promotie- en salesactiviteiten in de klantreis.

Let's connect