030 208 1 500

Filter je keuze

Binnenkort vind je hier alle leuke cases gerealiseerd door Face The Public.

.VodafoneZiggo

Sinds 2016 is VodafoneZiggo onze opdrachtgever en één van de merken die wij dagelijks mogen vertegenwoordigen in Nederland.

Maar liefst 19 Ziggo Shop-in-Shops in de MediaMarkt worden door Face The Public vertegenwoordigd en bemand. Daarnaast zijn we verantwoordelijk voor de planning, rapportage, training en alles wat er verder bij komt kijken om iedere dag weer een topteam neer te zetten.

.De’Longhi Group

Voor De’Longhi Group Nederland realiseren wij retail merchandising, productdemonstraties, promotieactiviteiten zoals beursbezoeken en andere merkactivaties.

Met ons team van getrainde koffiespecialisten verzorgen wij daarnaast al jarenlang voor De’Longhi de lekkerste koffieworkshops bij mensen thuis! Zo verhogen wij de zichtbaarheid en productkennis van De’Longhi Group.

.Motorola

Wij vertegenwoordigen en bemannen verschillende Motorolameubels door heel Nederland in de MediaMarkt.

Sinds 2017 zijn wij voor Motorola verantwoordelijk voor de planning, rapportage, training en alles wat er verder bij komt kijken om iedere dag weer een topteam neer te zetten.

.Nog meer cases zien?

.Merkactivatie
aanvragen?

Wij gaan graag aan de slag om jouw merk te activeren. En dit kan van idee, concept tot uitvoering. Als bureau helpen we jou op het gebied van fysieke merkactivatie-, promotie- en salesactiviteiten in de klantreis.