Concept
Creatie.

Face The Public brengt on- en offline samen in één naadloze wereld met één concept. Wij begrijpen de perfecte momenten voor jouw merkactivatie en voeren deze op de juiste manier wit, van concept creatie tot de uitrol. Bij ons wordt je volledig ontzorgt, waarbij creativiteit wordt aangevuld met kennis om tot een succesvol resultaat te komen.

Concept bij Voetbalshop.

Situation.
Voetbalshop, online marktleider in voetbalschoenen, kent de uitdaging om de online-ervaring ook offline bij de eindconsument te krijgen, specifiek gericht op het voetballende jongetje of meisje.

Solution.
Face The Public heeft dit bereikt door middel van het organiseren van activaties voor verschillende merken, waarbij werd geconcentreerd op het creëren van een onvergetelijke ervaring voor de doelgroep. Er werd een zelf ontworpen truck en tent ingezet om productdemonstraties en trainingen te geven bij voetbalverenigingen door heel Nederland.

Result.
De conversieratio’s van Voetbalshop zijn verhoogd, en ook de merk- en service waardering van de klanten. Dit heeft geleid tot een hogere waardering en loyaliteit bij hun klanten en heeft geholpen om een betere verbinding met de doelgroep te creëren.

“Met deze activaties hebben we de voetbalshop ervaring naar waar de klant het product
gebruikt gebracht: het voetbalveld. “ – Voetbalshop

Let's connect.

Bij Face The Public houden we van doorpakken. We hebben korte lijnen en schakelen snel.
Dus, ben je benieuwd naar wat Concept Creatie voor jouw merk kan betekenen? Neem dan
contact met ons op en samen vinden we de beste activatie voor jouw merk.