Header Promoties

In-store Sales & Promoties

Als bureau activeren wij merken op het gebied van fysieke merkactivatie-, promotie- en salesactiviteiten. Wij maken de verbinding met jouw publiek door aanwezig te zijn binnen elke fase van de klantreis. We Face The Public met In-store Sales & Promoties!

Wat is in-store sales & promoties?

In-store Sales is het stimuleren van de verkoop van producten binnen in een winkel. Een groot deel van koopbeslissingen worden gemaakt door wat er wordt gecommuniceerd in de winkel waar de aankoop wordt gedaan.

Bepaalde producten onder de aandacht brengen door middel van een salesrepresentative die advies geeft tijdens de aankoop kan ervoor zorgen dat de consument beslist om jouw product te kopen. Je hebt daarnaast ook verschillende vormen van merkpromoties, zo is er de mogelijkheid voor bijvoorbeeld sampling of flyer acties om jouw merk onder de aandacht te brengen.

Face The Public Diensten Aandacht Sampling
Merkactivatie - Productdemonstratie & Sales Oroblu door merkambassadeur

Hoe geven wij hier invulling aan?

We Face The Public voor jouw merk en met de beste mensen! Dit doen wij in de winkel maar ook net daarbuiten om aandacht, naamsbekendheid en sales voor jou te generen. Onze ambassadeurs vertegenwoordigen jouw merk en vertellen het verhaal dat jij de wereld in wilt brengen!

Ben jij benieuwd op wat voor manieren wij dit voor jou kunnen doen? Bekijk dan één van onze cases.

Cases

De Face The Public way

Wij onderscheiden ons door persoonlijke begeleiding, opleiding en aandacht. Kwaliteit staat bij ons voorop.

Over ons

Resultaten

+..%

meer verkoop

...

mensen bereikt

..

extra kantoren geopend

Bekijk onze andere diensten

"How we face your public"

Shop-in-Shop

Lees verder

Retail Merchandising

Lees verder

Product Demonstraties

Lees verder

Merkactivatie aanvragen?

Wij gaan graag aan de slag om jouw merk te activeren. En dit kan van idee, concept tot uitvoering. Als bureau helpen we jou op het gebied van fysieke merkactivatie-, promotie- en salesactiviteiten in de klantreis.

Let's connect