Retail Merchandising

Als bureau activeren wij merken op het gebied van fysieke merkactivatie-, promotie- en salesactiviteiten. Wij maken de verbinding met jouw publiek door aanwezig te zijn binnen elke fase van de klantreis. We Face The Public met Retail Merchandising!

Wat is Retail Merchandising?

Retail Merchandising is het zo aantrekkelijk mogelijk presenteren van producten en materialen in het schap en de winkel om zo shoppers te verleiden tot aankopen. Een goede presentatie, schapindeling en goed geïnformeerd personeel maken namelijk het verschil om jouw product onder de aandacht te brengen, te laten inspireren en uiteindelijk te zorgen voor die sale.

Hoe geven wij hier invulling aan?

We Face The Public door jou te helpen met die perfecte schappresentatie! Retail Merchandising bij Face The Public omvat alles wat te maken heeft met jouw product visueel presenteren in het schap en de winkel, tot het informeren van winkelpersoneel, en de juiste bewegwijzering/bestickering te plaatsen om ervoor te zorgen dat het winkelend publiek met een lach op het gezicht én jouw product de winkel verlaat.

Wij vergroten het assortiment en marktaandeel van onze opdrachtgevers. Zo liggen er door onze Merchandising meer producten in de winkels en is winkelpersoneel beter geïnformeerd om zo de juiste adviezen te geven aan klanten. Allemaal waardoor de salescijfers groeien! Meer weten? Bekijk dan de case van De’Longhi waarvoor we ook een mooie merchandising opdracht mogen uitvoeren.

Cases

De Face The Public way

Wij onderscheiden ons door persoonlijke begeleiding, opleiding en aandacht. Kwaliteit staat bij ons voorop.

Over ons

Resultaten

+..%

meer verkoop

...

mensen bereikt

..

extra kantoren geopend

Bekijk onze andere diensten

"How we face your public"

Shop-in-Shop

Lees verder

In-store Sales & Promoties

Lees verder

Product Demonstraties

Lees verder

Merkactivatie aanvragen?

Wij gaan graag aan de slag om jouw merk te activeren. En dit kan van idee, concept tot uitvoering. Als bureau helpen we jou op het gebied van fysieke merkactivatie-, promotie- en salesactiviteiten in de klantreis.

Let's connect