Field Faces.

Sales profielen in het veld.

In een wereld waar technologie ons steeds meer van elkaar vervreemdt, verlangt de consument meer dan ooit naar menselijk contact. Met Field Faces zorgen we voor de perfecte match tussen merk en persoonlijkheid. Onze field faces zijn de levende belichaming van jouw merk, gematcht met zorg en expertise.

Onze ambassadeurs zin opgeleid om scherpe doelen te stellen en in te spelen op de wensen van de consument, wat resulteert in hogere conversie en merkwaardering. Ze zijn getraind om in het veld te werken en hebben de vaardigheden om te verkopen en relaties op te bouwen.

Kortom, bij Field Faces leveren we sales profielen die jouw merk naar een hoger niveau tillen. Laat ons jou helpen bij het vinden van de juiste persoonlijkheden die jouw merk tot leven brengen..

Faces bij Vodafone Ziggo.

Situation.
Vodafone heeft moeite met de prestaties van de winkels. De retail verkoop daalde en er was een tekort aan goed opgeleide verkopers.

Solution.
Face the Public trainde en leverde sales profielen aan alle winkels van Vodafone Ziggo in Nederland, variërend van verkopers tot aan winkelmanagement.

Result.
De KPI’s en sales werden wekelijks bijgehouden, waardoor er snel kon worden bijgestuurd op conversie. Het resultaat was dat de sales KPI’s werden gehaald en dat Vodafone Ziggo zeer tevreden was over de samenwerking.

“Face staat voor lef en doorpakken, dit heeft ons door de zware corona periode getrokken. Daar zijn we ze voor altijd dankbaar voor.” – Vodafone Ziggo

Faces bij De'Longhi.

Situation.
De’Longhi, producent van hoogwaardige koffieapparaten, heeft behoefte aan professionele product demonstrators om haar klanten een optimale beleving te bieden.

Solution.
Face The Public biedt de oplossing met haar speciaal getrainde Koffie Experts die demonstraties bij klanten thuis verzorgen. Klanten kunnen genieten van een volledige, premium koffie-ervaring.

Result.
Door het leveren van de juiste profielen is een sterke samenwerking opgebouwd. Hierdoor kan De’Longhi haar Klanten de best mogelijke service bieden en de Klanttevredenheid verhogen, wat resulteert in positieve feedback van klanten.

“Face The Public levert altijd de juiste profielen en dat zien we in de klantfeedback” – De’Longhi

Faces bij Voetbalshop.

Situation.
Voetbalshop, online marktleider in voetbalschoenen, kent de uitdaging om de online-ervaring ook offline bij de eindconsument te krijgen.

Solution.
De Field Faces van Face The Public hebben een onvergetelijke ervaring gecreëerd voor de doelgroep (voetballende kinderen) tijdens de georganiseerde activaties voor verschillende merken. Samen met onze zelf ontworpen truck en tent werden succesvolle productdemonstraties en trainingen gegeven bij voetbalverenigingen door heel Nederland.

Result.
De merkervaring werd overgebracht; de conversieratio’s en merk- en service waardering van de klanten van Voetbalshop zijn verhoogd. Dit heeft geleid tot loyaliteit bij hun klanten en heeft geholpen bij het creëren van een betere verbinding met de doelgroep.

“Met deze activaties hebben we de voetbalshop ervaring naar waar de klant het product gebruikt gebracht: het voetbalveld.” – Voetbalshop

Let's connect.

Bij Face The Public houden we van doorpakken. We hebben korte lijnen en schakelen snel. Dus, ben je benieuwd naar wat Field Faces voor jouw merk kan betekenen op de winkelvloer of in het veld? Neem dan contact met ons op en samen vinden we de beste activatie voor jouw merk.