030 208 1 500

In-store Sales & Promoties

Als bureau activeren wij merken op het gebied van fysieke merkactivatie-, promotie- en salesactiviteiten. Wij maken de verbinding met jouw publiek door aanwezig te zijn binnen elke fase van de klantreis. We Face The Public met In-store Sales & Promoties!

.Wat is in-store sales & promoties?

In-store Sales is het stimuleren van de verkoop van producten binnen in een winkel. Een groot deel van koopbeslissingen worden gemaakt door wat er wordt gecommuniceerd in de winkel waar de aankoop wordt gedaan.

Bepaalde producten onder de aandacht brengen door middel van een salesrepresentative die advies geeft tijdens de aankoop kan ervoor zorgen dat de consument beslist om jouw product te kopen. Je hebt daarnaast ook verschillende vormen van merkpromoties, zo is er de mogelijkheid voor bijvoorbeeld sampling of flyer acties om jouw merk onder de aandacht te brengen.

.Hoe geven wij hier invulling aan?

Met de beste mensen! Dit doen wij in de winkel maar ook net daarbuiten om aandacht, naamsbekendheid en sales voor jou te generen. Onze ambassadeurs vertegenwoordigen jouw merk en vertellen het verhaal dat jij de wereld in wilt brengen!

Ben jij benieuwd op wat voor manieren wij dit voor jou kunnen doen? Bekijk dan één van onze cases.

.De Face The Public way

Wij onderscheiden ons door persoonlijke begeleiding, opleiding en aandacht. Kwaliteit staat bij ons voorop.

.Bekijk onze andere diensten

“How we face your public”

Icon-2-prd0bxgvfqrtx7bk9p3npo6cgjilbbzqioyuiauvqg
Shop-in-Shop
Icon-4-prd0byepmkt48ta747iaa5xt1xdyj13gutmbzkthk8
Retail Merchandising
Icon-1-prd0byepmkt48ta747iaa5xt1xdyj13gutmbzkthk8
Product Demonstraties
ask-anne-logo-VOLLEDIG-prd0c0ae08vow17gt8bjf5gq8p4oyfaxj2xay4qp7s
Ask Anne

.Merkactivatie
aanvragen?

Wij gaan graag aan de slag om jouw merk te activeren. En dit kan van idee, concept tot uitvoering. Als bureau helpen we jou op het gebied van fysieke merkactivatie-, promotie- en salesactiviteiten in de klantreis.