Multichannel
Activatie.

Waarom zou je merk niet net zo gemakkelijk kunnen schakelen tussen on- en offline kanalen als mensen dat doen? Contactmomenten met klanten zijn kostbaar en bovendien schaars. Het is daarom belangrijk om te zorgen voor menselijke contactpunten. Want zodra klanten de winkel uitlopen, of met slechts één druk op de knop weg zijn, ben je ze kwijt.

Bij Face The Public combineren we bestaand klantcontact met nieuwe mogelijkheden om contact te leggen. Hierdoor verbinden we waardevolle momenten zowel online als offline, waardoor we het volgende realiseren:

  • Samenkomst van on- en offline kanalen
  • Gerichte direct marketing
  • Upsell klantcontacten
  • Hogere conversie

Multichannel Activatie bij Clarins

Situation.
Het high-end skincare- en cosmeticabedrif Clarins heeft als doel om vanuit een online boutique te groeien naar een effectieve direct marketingstrategie.

Solution.
Face The Public integreerde een multichannel activatie strategie. Wanneer online shoppers live willen spreken met beauty experts, worden zij gevraagd om hun contactgegevens (e-mail en telefoon) achter te laten om in te loggen voor het videogesprek. Na het gesprek wordt er direct online marketing toegepast op basis van de inzichten uit het videogesprek.

Result.
Dit stelt ons in staat om een persoonlike en relevante ervaring te bieden aan de klanten van Clarins, en om marketinginspanningen te optimaliseren op basis van hun individuele interesses en behoeften. Dit heeft geresulteerd in niet alleen een hogere conversieratio (20%), maar ook in het opbouwen van een trouwe klantenkring die vertrouwen heeft in het bedrijf.

Let's connect.

Bij Face The Public houden we van doorpakken. We hebben korte lijnen en schakelen snel. Dus, ben je benieuwd naar wat Multichannel Activatie voor jouw merk kan betekenen? Neem dan contact met ons op en samen vinden we de beste activatie voor jouw merk.