030 208 1 500

.Over ons

Merkactivatie is onze business. Wij helpen jou shinen door het verhaal en de beleving van jouw merk te vertellen en uit te dragen. Door een betekenisvolle en diepe connectie aan te gaan met het publiek zorgen we zo voor echte fans!

Concreet bestaat ons werk uit het creëren van merkzichtbaarheid en conversie. Wij laten je merk groeien in bereik, impact en beleving binnen de gewenste doelgroep.

.Onze merkambassadeurs

Onze mensen maken het verschil! Echte ambassadeurs die de verbinding aangaan met het publiek en zo jouw merk versterken. Wij begeleiden en trainen onze ambassadeurs voor jouw merkactivatie of salespromotie. Door training on the job en onze Face The Public Academy weet je zeker dat de beste mensen jouw merk vertegenwoordigen.

Wij zijn meer dan een personeelspartner – een verbinder! Menselijk contact, in een wereld waar merken continu strijden om de aandacht van het publiek, is dé manier om op een verrassende, oprechte en betekenisvolle manier jouw verhaal te vertellen. Dat is waar onze merkactivaties voor staan. Het creëren van een beleving en het overbrengen van jouw merkverhaal. En onze mensen maken hierin het verschil. Als vertegenwoordigers van jouw merk zijn we jouw visitekaartje.

.Onze belofte

“We do what we say and say what we do”

Reliability

Afspraak = afspraak

Loyalty

Betrokken, eerlijk en oprecht handelen

Quality

Beste kwaliteit en maximale resultaat behalen we voor jou

Customer friendly

Het werken met mensen is onze business, wij staan altijd voor jou klaar.

Passionate

Vol trots gaan we voor jouw merk aan de slag

image_2022_05_10T15_33_35_032Z
Klantvriendelijk
image_2022_05_10T15_34_22_343Z
Passievol
image_2022_05_10T15_33_22_990Z
Betrouwbaarheid
image_2022_05_10T15_33_53_767Z
Loyaliteit

Kwaliteit

.Meet the team

“Wij werken met mensen voor mensen”

.Kom bij ons werken!

Een jong en energiek team. Onze informele en gezellige sfeer zorgt ervoor dat we altijd keihard ons best doen om het beste resultaat neer te zetten. Met veel ruimte voor eigen initiatief en de mogelijkheid om door te groeien.

Wij staan voor onze belofte: betrouwbaarheid, loyaliteit, kwaliteit, klantvriendelijkheid en passievol. Elke dag weer.

.Merkactivatie
aanvragen?

Wij gaan graag aan de slag om jouw merk te activeren. En dit kan van idee, concept tot uitvoering. Als bureau helpen we jou op het gebied van fysieke merkactivatie-, promotie- en salesactiviteiten in de klantreis.