030 208 1 500

Retail Merchandising

Als bureau activeren wij merken op het gebied van fysieke merkactivatie-, promotie- en salesactiviteiten. Wij maken de verbinding met jouw publiek door aanwezig te zijn binnen elke fase van de klantreis. We Face The Public met Retail Merchandising!

.Wat is Retail Merchandising?

Retail Merchandising is het zo aantrekkelijk mogelijk presenteren van producten en materialen in het schap en de winkel om zo shoppers te verleiden tot aankopen.

Een goede presentatie, schapindeling en goed geïnformeerd personeel maken namelijk het verschil om jouw product onder de aandacht te brengen, te laten inspireren en uiteindelijk te zorgen voor die sale.

.Hoe geven wij hier invulling aan?

De perfecte schappresentatie! Retail Merchandising bij Face The Public omvat alles wat te maken heeft met jouw product visueel presenteren in het schap en de winkel, tot het informeren van winkelpersoneel, en de juiste bewegwijzering/bestickering te plaatsen om ervoor te zorgen dat het winkelend publiek met een lach op het gezicht én jouw product de winkel verlaat.

Vergroot jouw assortiment en marktaandeel! Door onze Merchandising liggen meer producten in de winkels en is winkelpersoneel beter geïnformeerd om zo de juiste adviezen te geven aan klanten. Allemaal waardoor de salescijfers groeien! Meer weten? Bekijk dan de case van De’Longhi waarvoor we ook een mooie merchandising opdracht mogen uitvoeren.

.De Face The Public way

Wij onderscheiden ons door persoonlijke begeleiding, opleiding en aandacht. Kwaliteit staat bij ons voorop.

.Bekijk onze andere diensten

“How we face your public”

Icon-2-prd0bxgvfqrtx7bk9p3npo6cgjilbbzqioyuiauvqg
Shop-in
-Shop
Icon-3-prd0bxgvfqrtx7bk9p3npo6cgjilbbzqioyuiauvqg
In-store Sales &
Promoties
Icon-1-prd0byepmkt48ta747iaa5xt1xdyj13gutmbzkthk8
Product
Demonstraties
ask-anne-logo-VOLLEDIG-prd0c0ae08vow17gt8bjf5gq8p4oyfaxj2xay4qp7s
Ask
Anne

.Merkactivatie
aanvragen?

Wij gaan graag aan de slag om jouw merk te activeren. En dit kan van idee, concept tot uitvoering. Als bureau helpen we jou op het gebied van fysieke merkactivatie-, promotie- en salesactiviteiten in de klantreis.