030 208 1 500

Shop-in-Shop

Als bureau activeren wij merken op het gebied van fysieke merkactivatie-, promotie- en salesactiviteiten. Wij maken de verbinding met jouw publiek door aanwezig te zijn binnen elke fase van de klantreis. We Face The Public in de Shop-in-Shop!

.Wat is een Shop-in-Shop?

Een Shop-in-Shop is letterlijk zoals de naam al aangeeft, een winkel in een andere winkel.

Je vindt bijvoorbeeld Shop-in-Shops in de MediaMarkt, de Bijenkorf en zelfs in bouwmarkten. Het mooie van een Shop-in-Shop is dat het klanten de mogelijkheid geeft jouw merk volledig te ervaren binnen een grote winkel. Zo stappen klanten als het ware in een complete miniversie van een winkel waarin jouw merk wordt vertegenwoordigd en wordt uitgedragen: een ware beleving.

.Hoe geven wij hier invulling aan?

We Face The Public door jou als merk te helpen met het creëren van jouw eigen unieke Shop-in-Shop. Wij ondersteunen je met de creatie, opbouw en zorgen voor de perfecte mensen om jouw Shop-in-Shop te bemannen. 

Zo helpen wij al verschillende van onze opdrachtgevers met hun Shop-in-Shop, zoals bijvoorbeeld VodafoneZiggo en Motorola. Wij regelen de bemanning, planning en rapportage. Meer weten? Bekijk dan één van onze cases voor meer inspiratie.

.De Face The Public way

Wij onderscheiden ons door persoonlijke begeleiding, opleiding en aandacht. Kwaliteit staat bij ons voorop.

.Bekijk onze andere diensten

“How we face your public”

Icon-4-prd0byepmkt48ta747iaa5xt1xdyj13gutmbzkthk8
Retail
Merchandising
Icon-3-prd0bxgvfqrtx7bk9p3npo6cgjilbbzqioyuiauvqg
In-store Sales
& Promoties
Icon-1-prd0byepmkt48ta747iaa5xt1xdyj13gutmbzkthk8
Product
Demonstraties
ask-anne-logo-VOLLEDIG-prd0c0ae08vow17gt8bjf5gq8p4oyfaxj2xay4qp7s
Ask
Anne

.Merkactivatie
aanvragen?

Wij gaan graag aan de slag om jouw merk te activeren. En dit kan van idee, concept tot uitvoering. Als bureau helpen we jou op het gebied van fysieke merkactivatie-, promotie- en salesactiviteiten in de klantreis.